Кейти Холмс едва ли е щастлива заради последните новини около

...
 
Кейти Холмс едва ли е щастлива заради последните новини около
Коментари Харесай

Кейти Холмс в жесток скандал! Бившият на актрисата се замеси в нечувана афера

 

Кейти Холмс надали е щастлива поради последните вести към Джейми Фокс. Въпреки че двамата се разделиха единствено преди няколко месеца, те публично резервираха положителния звук и останаха другари.  При все това, абсурдът сигурно е повлиял и върху нея.

Екссъпругата на Том Круз останала потресена, когато научила, че някогашният й съвсем избраник, е нападнал момиче в заведение и се е опитал да извърши принудителен съкровен акт с нея.  Жертвата споделя, че през 2015-а година, до момента в който е била с другари в заведение в Ню Йорк, видяла Джейми, дружно с негови познати на прилежаща маса. Тя помолила за фотография, а Фокс дал отговор " Разбира се, скъпа! Всичко зависи от теб ".

След фотосесията, носителят на " Оскар " направил комплимент на дамата, че има тяло на модел и е роден гений, извел я на покрива на ресторанта, доближил я към един мрачен ъгъл и се опитал да я склони към акт с него. Охраната и още няколко индивида станали очевидци на опита за свалка, само че откакто си тръгнали, Джейми станал по-дързък и по-нахален. От посягане го спряла само появяването на член на компанията на момичето, който се появил да я търси.

" Преживях доста болежка и се наложи да потърся здравна помощ ", споделя момичето във връзка претърпяния призрачен сън.  От компанията на артиста не разясняват.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР